O pacientă din Galaţi, infectată cu noul coronavirus şi aflată în stare critică, a fost transportată duminică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila şi a fpst internată în Secţia "Anestezie Terapie Intensivă" prefectul de Brăila anunţând că în spitalele din Galaţi toate paturile de la Terapie Intensivă sunt ocupate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Transferul a fost anunţat de prefectul de Brăila, Cătălin Boboc, care a precizat că persoana de la Galaţi a fost transferată la Brăila pentru că în judeţul vecin toate paturile de la ATI sunt ocupate.

"A fost o decizie medicală şi, dincolo de orice altceva, umană. Viaţa unui om nu poate fi cântărită sau dezbătută. Nici Jurământul lui Hippocrate! Şi nici culoare politică nu au: viaţa şi jurământul! Am încredere că medicii brăileni vor face tot ce le stă în putinţă! Situaţia din judeţul Galaţi este mult mai gravă, iar paturile de la Terapie Intensivă sunt ocupate. " a scris pe Facebook prefectul de Brăila.

În judeţul Galaţi sunt 563 de persoane confirmate cu coronavirus, dintre care 315 sunt vindecate. 80 de bolnavi cu Covid 19 au murit in acest judeţ.

În Spitalul din Brăila sunt acum 7 bolnavi din acest judeţ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.