Pacienta care a suferit arsuri în explozia produsă luna trecută în Secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti a murit, marţi dimineaţă, în spital. Ea era internată în Secţia de terapie intensivă aferentă Secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Femeia în vârstă de 80 de ani care a suferit arsuri în explozia produsă în 26 februarie în Spitalul Movila – Secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti a murit, marţi dimineaţă, au declarat pentru News.ro reprezentanţi ai unităţii sanitare.
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
Bătrâna suferise arsuri de gradele unu şi doi pe aproximativ 15% din suprafaţa corpului şi era internată la ATI, după ce primise îngrijiri din partea chirurgilor plasticieni.  
 
Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, medicul Bogdan Nica, declara, pentru News.ro, în ziua exploziei, că femeia se afla ”în stare comatoasă foarte gravă cu risc vital” la momentul producerii exploziei.
 
Dosarul penal deschis în urma deflagraţiei vizează cinci infracţiuni, trei dintre acestea au legătură cu acţiuni produse în timpul serviciului. Explozia a avut loc din cauza unui muncitor care a folosit un flex în apropierea unei surse de oxigen medicinal.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.