Premierul Ludovic Orban a declarat duminică în judeţul Călăraşi că a fost semnat procesul verbal pentru recepţia lucrărilor la metroul din Drumul Taberei, iar zilele următoare se fac ultimele pregătiri, astfel încât să poată fi dat în circulaţie săptămâna viitoare magistala M5.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„S-a semnat procesul verbal de recepţie. E unul care a fost extrem de complex pentru că sunt implicate foarte multe instituţii. La şedinţe au fost 96 de reprezentanţi. Au existat obiecţii, în primă fază a celor de la ISU. Au fost rezolvate toate aceste obiecţii. Astăzi mâine, se vor face toate celelalte pregătiri necesare, pregătirea garniturilor de tren, pregătirea sistemului POS astfel încât să putem da circulaţiei metroul din Drumul Taberei săptămâna care vine”, a spus Ludovic Orban, cu ocazia unei vizite făcute duminică în judeţul Călăraşi.

Ministerul Transporturilor a anunţat, vineri seară, că s-au semnat cele două procese-verbale în urma cărora magistrala de metrou M5 Drumul Taberei va putea fi dată în funcţiune, fără a preciza însă când se va face acest lucru. „După îndeplinirea tuturor procedurilor administrative, care au mai rămas de efectuat de către beneficiar, urmează să stabilim momentul la care metroul poate fi dat în exploatare cu călători”, a afirmat Bode.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.