Aproximativ 250 de oameni au participat, luni seară, la un protest în Piaţa Unirii din municipiul Oradea, acţiunea fiind de cea mai mică amploare de până acum şi cea mai scurtă, protestul încheindu-se în jurul orei 22,00, după mai puţin de două ore perioadă în care participanţii au plecat pe rând din piaţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Oradea, bihorenii s-au adunat în jurul orei 20,00 în Piaţa Unirii din municipiu purtând steaguri tricolore şi pancarte cu mesaje precum „Vrem legi mai aspre, nu graţiere pentru politicieni", „Dragnea, Iordache, Grindeanu, vorbiţi-ne de la balcon", „PSD nu mai ai oameni cinstiţi?” sau o pancartă pe care lângă o poză a  liderului PSD Liviu Dragnea apare mesajul „Dacă n-am fura o zi / Ne-am usca, ne-am ofili”.

Unii dintre protestatari s-au adresat pe rând mulţimii urcându-se pe soclul statuii lui Mihai Viteazul din piaţă, iar un bărbat a citit o ştire despre ministrul Sănătăţii, orădeanul Florian Bodog, care ar fi numit-o pe iubita lui Sorin Oprescu manager al celui mai mare spital din România, moment în care protestatarii au huiduit şi au scandat „Ruşine, ruşine”.

La protestul de la Oradea au participat la protestul de luni seara circa 250 de oameni care s-au manifestat zgomotos cu fluiere şi vuvuzele şi au scandat lozinci precum „PSD Ciuma roşie ”,  „Afară, afară cu PSD din ţară”  sau „Demisia”.

Mitingul de la Oradea a fost autorizat şi a fost cel mai scurt de până acum protestatarii părăsind piaţa pe rând înainte de ora 22,00. De asemenea, spre deosebire de serile trecute, oamenii au rămas în piaţă şi au mai organizat un marş pe străzile şi bulevardele oraşului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.