Optsprezece construcţii uşoare din elemente modulate vor fi alocate unor spitale din Argeş, Bistriţa-Năsăud, Dolj şi Timiş pentru organizarea de puncte de vaccinare şi triaj epidemiologic, ca urmare a deciziei CNSU.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Având în vedere solicitările Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale şi Instituţiei Prefectului din judeţele Argeş, Bistriţa-Năsăud, Dolj şi Timiş, referitoare la alocarea unor construcţii uşoare din elemente modulate dotate cu sisteme de încălzire pentru organizarea punctelor de vaccinare şi triaj observaţional/epidemiologic pe teritoriul judeţelor Argeş, Bistriţa-Năsăud, Dolj şi Timiş, Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat Hotărârea 117 privind scoaterea de la rezervele de stat a optsprezece astfel de construcţii. 

Trei astfel de construcţii, cu sisteme de încălzire, vor fi alocate punctelor de triaj observaţional/epidemiologic la Spitalul de Pediatrie Piteşti din judeţul Argeş. 

Alte opt, cu sisteme de încălzire, vor fi trimise la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Spitalul Orăşenesc „George Trifon” Năsăud şi la Spitalul Orăşenesc Beclean din judeţul Bistriţa-Năsăud. 

Şase construcţii uşoare din elemente modulate dotate cu câte un sistem de încălzire şi fiecare dintre ele cu patru paturi echipate cu cazarmament, sunt pentru organizarea punctelor de triaj observaţional/epidemiologic la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, Spitalul Clinic Municipal Filantropia Craiova şi Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş Craiova din judeţul Dolj. 

O altă construcţie uşoară cu sistem de încălzire este destinată Spitalului Orăşenesc Făget din judeţul Timiş.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.