Un bărbat în vârstă de 25 de ani este cercetat de poliţiştii din Olt, după ce a întreţinut raporturi sexuale cu o fată de 15 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt au anunţat că poliţiştii din Caracal au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 15 ani, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din Caracal. 
“În urma activităţilor investigativ-operative efectuate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Caracal, s-a constatat faptul că, în luna decembrie a anului 2023, tânărul ar fi întreţinut acte sexuale consimţite cu minora”, au precizat poliţiştii.
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.
El a fost prezentat apoi Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal care a decis ca bărbatul să fie cercetat sub control judiciar.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.