Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova Cristian Apostol anunţă că instituţia va rezilia contractele pe care le are pentru deszăpezirea drumurilor judeţene, decizia fiind luată după ce firmele private care au semnat cu CJ nu şi-au respectat obligaţiile, iar la ninsorile din ultimele zile s-a circulat cu dificultate şi s-au produs accidente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Ne-am trezit în această dimineaţă cu o multitudine de probleme pe drumurile din judeţ, din cauza deszăpezirii deficitare: accidente în zonele Cocorăşti, Păuleşti, Plopeni şi Proviţa, între Găgeni şi Păuleşti s-a mers bară la bară pe o distanţă de 6 km, iar pe alte drumuri s-a circulat cu dificultate. (...) De aceea, le solicit şi public operatorilor însărcinaţi cu deszăpezirea să se retragă din contracte, dacă nu sunt capabili să facă o treabă de calitate, care nu pune în pericol viaţa cetăţenilor! Chiar dacă cele mai multe înţelegeri vor expira anul viitor, Consiliul Judeţean nu va tolera ca experienţa de astăzi să se repete! Am trimis deja inclusiv notificări de reziliere a contractelor către prestatorii serviciului de deszăpezire care operează pe tronsoanele de drum unde azi au fost probleme”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova.
 
Cristian Apostol reclamă că actualele contracte pentru serviciul de deszăpezite, semnate în mandatul fostului preşedinte PSD al CJ Prahova Bogdan Toader, au în mod "intenţionat" lacune şi sunt "fără posibilitatea de a urmări calitatea prestaţiilor şi doar in interesul prestatorilor de servicii”. 
 
Oficialul din CJ mai susţine că firmele de deszăpezire care au contracte cu instituţia au fost informate despre atenţionările primite de la meteorologi, însă nu s-au pregătit din timp.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.