O unitate mobilă cu 12 paturi de Terapie Intensivă, care a intrat în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, a fost montată în curtea Spitalului de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, pentru pacienţii în stare gravă, depistaţi cu COVID - 19. Noua unitate va fi funcţională începând de vineri seară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Unitatea mobilă de Terapie Intensivă a ajuns în dotarea ISU Timiş, în urmă cu o zi, iar vineri, la solicitarea Direcţiei de Sănătate Publică Timiş şi a Spitalului de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, a ajuns în curtea unităţii medicale.

Noua autospecială va fi funcţională începând de vineri seară şi conţine 12 paturi. Aceasta este dotată cu toate echipamentele necesare de Terapie Intensivă, respectiv ventilatoare, monitoare şi injectomate.

La Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, toate locurile destinate pacienţilor cu coronavirus sunt ocupate, astfel că toate cazurile uşoare sunt preluate de spitalele suport. De asemenea, toate locurile din Secţia de Terapie Intensivă sunt ocupate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.