O persoană a murit, duminică după amiază, după ce ar fi sărit pe calea de rulare a metroului şi a fost lovită de garnitura de tren. Incidentul s-a produs într-o staţie din Sectorul 4.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Capitalei a anunţat, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii au fost anunţaţi, duminică după-amiază, de producerea unui accident la metrou.
 
“Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Brigada de Poliţie pentru Transport Public au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la o staţie de metrou din Sectorul 4, o persoană s-ar fi precipitat în calea de rulare şi ar fi fost lovită de trenul de călători. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru a demara primele verificări şi pentru a asigura zona”, mai precizează sursa citată.
 
Echipajul medical prezent la faţa locului a declarat decesul.
 
Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele şi condiţiile în care s-a produs decesul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.