Salvamontiştii din Gorj au intervenit duminică, în ajutorul unui copil care a căzut de la şapte metri înălţime, de pe acoperişul unei pensiuni din Rânca. Copilul a fost transportat către un echipaj medical de la Ambulanţă, care l-a dus la spitalul din Târgu Jiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Este vorba despre un copil de 5 ani căzut de la aproximativ şapte metri de pe o clădire din Rânca, masivul Parâng, anunţă Serviciul Naţional Salvamont duminică după amiază. 
Şeful Salvamont, Sabin Cornoiu, a declarat pentru News.ro că fetiţa a ajuns pe acoperişul unei pensiuni urcând pe o pantă din zăpadă care ducea până la acoperiş, însă a mers în partea din faţă a pensiunii şi a căzut de acolo.
La momentul la care a fost preluată de către salvatorii montani, fetiţa se afla în stare de şoc. 
„La o primă examinare, nu era vizibil rănită, iar pe parcurs, cât timp am dus-o către ambulanţa Serviciului Judeţean, starea nu i s-a schimbat” a precizat Sabin Cornoiu.
Acesta a precizat că fetiţa a fost preluată de o ambulanţă a Serviciului Judeţean Gorj şi dusă la spitalul din Târgu Jiu, unde cel mai probabil i se vor face inclusiv investigaţii radiologice.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.