O femeie de 35 de ani, care a venit din Italia, cu o cursă aviatică, şi care a prezentat tuse şi tulburări respiratorii la evaluarea în Aeroportul Internaţional Timişoara, va fi preluată de un echipaj SMURD cu izoletă şi transportată la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, pentru testare epidemiologică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”O pasageră de 35 ani care a venit din Trentino, la evaluarea din Aeroportul Timişoara a prezentat tuse şi tulburări respiratorii. Avionul şi spaţiul în care s a efectuat triajul au fost dezinfectate”, transmit reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Timiş.
 
Femeia a fost pusă într-un spaţiu izolat din aeroport, faţă de celelalte spaţii comune, destinat călătorilor care vin din zone cu risc, şi a ieşit pe circuit separat. Urmează ca un echipaj SMURD, cu izoletă, să o preia pe aceasta şi să o transporte la Spitalul de Boli Infecţioase Timişoara, pentru testare epidemiologică.
 
Este al doilea caz de suspiciune cu coronavirus, la Timişoara, după ce o altă femeie care călătorise în Italia s-a prezentat la spital cu febră, dureri în gât şi tuse. Aceasta din urmă a rămas izolată şi aşteaptă duminică rezultatul testului de coronavirus. 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.