O femeie în vârstă de 56 de ani care a murit în urma cutremurului din Italia va fi înmormântată, miercuri, la Timişoara, iar la funeralii va fi prezent şi prefectul judeţului Timiş, care va depune o coroană de flori din partea premierului Dacian Cioloş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Giorgeta Braier, moartă în urma cutremurului din localitatea italiană Amatrice, va fi înmormântată în cimitirul din Calea Buziaşului, din Timişoara, la ora 15.00, familia acesteia anunţând că doreşte discreţie maximă la funeralii.

Prefectul judeţului Timiş, Mircea Băcală, va fi prezent la funeralii şi va depune o coroană de flori din partea premierului Dacian Cioloş.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost adus în ţară cu o maşină, în noaptea de luni spre marţi.

Femeia plecase singură la muncă în Italia, ceilalţi membri ai familiei rămânând la Timişoara.

Potrivit datelor MAE de marţi, 11 români au murit în cutremurul din Italia, cinci sunt spitalizaţi şi aproximativ 30 de români se află în taberele de sinistraţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.