O femeie din judeţul Prahova a postat pe reţelele de socializare imagini în care se vede cum o adolescentă o bate cu sălbăticie pe alta într-un parc, sub privirile mai multor persoane. Poliţia anunţă că a deschis o anchetă şi că le-a identificat atât pe victimă, cât şi pe agresoare, fiind vorba despre două fete de 15 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Vă rog  să găsiţi această fată din Ploieşti care mi-a bătut fata mea, daţi-o pe mâna Poliţiei. Anunţaţi poliţia, vă rog frumos, să o găsească, eu acum am aflat”, este mesajul postat de internauta care a făcut public filmul cu agresiunea pe un grup de Facebook destinat anunţurilor online. 
În imagini se vede cum o adolescentă o bate cu sălbăticie pe alta, lovind-o cu pumnii în zona capului şi călcând-o cu piciorul.
„Se rupe, mai dau?” spune agresoarea, care ştie că este filmată, în timp un bărbat se îndreaptă spre ea, pentru a o opri. 
Un alt bărbat intervine, la rândul lui, cerându-i celui care vrea să o oprească pe bătăuşă să nu facă acest lucru: „Lasă-le, vere, lasă-le!”
În urma publicării imaginilor, Poliţia Prahova anunţă că agresoarea a fost identificată, fiind vorba despre o adolescentă de 15 ani. Ea este cercetată penal. 
„La data de 2 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr.4 de Poliţie Ploieşti s-au sesizat din oficiu, efectuând cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe. Astfel, în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că la data de 23 ianuarie a.c., două minore de 15 ani, din comuna Brazi, respectiv comuna Bărcăneşti, s-ar fi întâlnit într-un parc din municipiul Ploieşti unde au avut o discuţie în contradictoriu, ulterior, una dintre tinere agresând-o pe cealaltă, cu pumnii şi palmele, trăgând-o totodată de păr. În urma verificărilor, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, domiciliată în comuna Bărcăneşti, urmând a fi stabilită situaţia de fapt şi a fi luate măsurile legale în consecinţă, în urma administrării probatoriului. La acest moment moment, cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe”, transmit, sâmbătă, oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.