O asistentă de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Timişoara, care noaptea trecută era de gardă, a fost infectată cu coronavirus, ea fiind transferată la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit medicilor, femeia s-a simţit rău la finalul turei de serviciu, luni dimineaţă, şi avea febră. Asistenta a fost imediat izolată şi i s-au prelevat probe pentru testele covid 19, iar rezultatul a fost pozitiv.

Asistenta medicală a fost transferată la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara unde primeşte tratament.

UPU a Spitalului Judeţean Timişoara a fost dezinfectată. Cel mai probabil, femeia nu a transmis virusul deoarece atât ea, cât şi colegii ei purtau echipamente de protecţie. Oricum, toţi cei care au lucrat în tură, noaptea trecută, vor fi monitorizaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.