O ambulanţă care aparţine Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF) a fost implicată, duminică, într-un eveniment rutier produs în Capitală. Autosanitara care ducea o gravidă la spital şi mergea cu semnalele acustice şi luminoase pornite a fost lovită din lateral de un autoturism şi s-a răsturnat. În urma accidentului nimeni nu a fost rănit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul s-a produs la intersecţia dintre Drumul Sării şi strada Constantin Marin. Autospeciala transporta la Spitalul Universitar o gravidă în 37 de săptămâni, cu membranele rupte, şi a fost lovită din lateral de un autovehicul Volkswagen, a declarat pentru News.ro managerului SABIF, Alis Grasu.
 
Ambulanţa avea semnalele acustice şi luminoase pornite. În urma impactului autosanitara s-a răsturnat, însă nici membrii echipajului şi nici pacienta nu au fost răniţi.
 
Femeia a fost preluată de o altă ambulanţă şi dusă la spital.
 
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.