CFR Călători va suplimenta numărul trenurilor în perioada 31 mai - 2 iunie, când va avea loc vizita Papei Francisc în România, pentru a asigura transportul persoanelor care doresc să participe la evenimentele de la Bucureşti, Şumuleu Ciuc/Miercurea Ciuc, Iaşi şi Blaj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CFR Călători a anunţat că va suplimenta trenurile şi personalul din secţiile de cale ferată pe perioada vizitei Papei Francisc în România, în perioada 31 mai - 2 iunie.

Astfel, în 31 mai se vor suplimenta garniturile spre/dinspre Bucureşti, în 1 iunie pe rutele Braşov - Miercurea Ciuc, Miercurea Ciuc - Adjud, Miercurea Ciuc - Cluj-Napoca, Iaşi - Bacău, Iaşi - Paşcani, Iaşi - Vaslui, iar în 2 iunie pe rutele Blaj - Sighişoara - Braşov, Blaj - Alba Iulia, Cluj-Napoca - Blaj.

Pentru evitarea supra-aglomerării la anumite trenuri din perioada menţionată, pasagerii, în special cei care merg la evenimentele religioase la care este prezent Suveranul Pontif (Bucureşti - 31 mai, Şumuleu Ciuc/Miercurea Ciuc - 1 iunie, Iaşi - 1 iunie şi Blaj - 2 iunie), sunt sfătuiţi să îşi planifice din timp călătoria, să folosească toate trenurile puse la dispoziţie de CFR Călători şi să îşi procure cu anticipaţie legitimaţiile de călătorie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.