Numărul persoanelor vaccinate la ediţia a doua a Maratonului de vaccinare de la Bucureşti a trecut de 7.200, până sâmbătă la prânz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor oficiale, până sâmbătă la ora 11.55, s-au vaccinat în total 7.267 de persoane, dintre care cu Pfizer – BIONTech - 6.722 de persoane şi cu Johnson & Johnson - 545 de persoane.
 
La Centrul de la Sala Palatului, s-au vaccinat cu Pfizer – BIONTech – 4.051 de persoane, din care cu prima doză 300 de persoane. Cu serul Johnson & Johnson s-au vaccinat 368 de persoane.
 
La Biblioteca Naţională s-au vaccinat cu Pfizer – BIONTech 2.671 de persoane, din care cu prima doză -  228 de persoane. Cu serul Johnson&Johnson s-au vaccinat 177 de persoane.
 
La prima ediţie a Maratonului Vaccinării de la Bucureşti, desfăşurată în perioada 7-9 mai, au primit ser împotriva COVID-19 un număr de 20.360 de persoane.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.