Numărul manifestanţilor din Cluj-Napoca depăşeşte 7.000, la ora transmiterii acestei ştiri. Oamenii au încheiat marşul prin oraş şi s-au întors în Piaţa Unirii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La ora transmiterii acestei ştiri, aproximativ 7.000 de oameni protestează în Cluj-Napoca.

Manifestanţii au mers în marş prin oraş pe bulevardul Eroilor, în Piaţa Avram Iancu, bulevardul 21 Decembrie, strada Memorandumului, Piaţa Lucian Blaga, Strada Napoca iar la ora transmiterii acestei ştiri s-au întors în Piaţa Unirii. Ei au parcurs un traseu de aproximativ patru kilometri.

Oamenii au început să se adune în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca jurul orei 18.30.

Ei au venit cu steaguri tricolore şi pancarte cu mesaje precum ”Bată-vă Codruţa, să vă bată!”, ”Mai am o întrebare, pe când Dragnea la răcoare?”, ”Suntem tineri şi ne pasă, luptăm pentru ţara noastră”.

Protestatarii scandează ”Demisia!”, ”PSD, ciuma roşie!”, ”Hoţii!”, ”Uniţi, salvăm toată România!” şi ”Jos Guvernul!”.

La fel ca duminică, de la un balcon au fost proiectate pe o clădire mesaje precum ”#exist”, ”#continuam”, ”#faptenuvorbe”.

Duminică, aproape 50.000 de oameni au protestat în Cluj-Napoca.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.