SC Termo Ploieşti SRL, firma nou înfiinţată a Consiliului Local Ploieşti care se va ocupa de furnizarea de agent termic pentru municipiu, anunţă că a început acţiunea de umplere a sistemului cu apă şi efectuarea probelor de reţea pentru a relua furnizarea apei calde, sistată în oraş de la 1 august.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Termo Ploieşti SRL, firma înfiinţată de Consiliul Local pentru a se ocupa de furnizarea agentului termic în oraş, după ce fostul operator a sistat furnizarea apei calde şi a refuzat reluarea serviciului, contractul fiind reziliat, a anunţat că face demersuri pentru a relua acest serviciu către cei peste 130.000 de consumatori afectaţi. 
 
”Angajaţii societăţii acţionează pentru umplerea sistemului SACET (Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică - n.r.) cu apă, efectuarea probelor de reţea şi la toate punctele termice/module termice din cartiere, inclusiv reţea secundară, şi aducerea agentului termic la o temperatură ce poate asigura furnizarea de apă caldă menajeră. În acest moment, în funcţie de probleme tehnice identificate, estimăm că, până la sfârşitul acestei săptămâni, distribuţia apei calde va putea fi reluată în tot oraşul”, a anunţat Termo Ploieşti SRL.
 
În plus, două centrale de mici dimensiuni la care sunt racordate apartamente din două cartiere ale oraşului au fost repornite. Cele două centrale care asigură furnizarea pentru un număr redus de apartamente din cartierul de vest şi din cartierul Mihai Bravu au fost oprite în luna septembrie, atunci când contractul cu fosta societate de termoficare a încetat în urma rezilierii. Începând de miercuri, se reia furnizarea de apă caldă pentru blocurile racordate la centralele 23 August şi Bucov. Cele două centrale care au fost repornite deservesc 149, respectiv 46 de apartamente.
 
Furnizarea apei calde în municipiul Ploieşti a fost sistată de la 1 august, fiind afectaţi peste 130.000 de consumatori.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.