Nouă tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani, care fac parte din componenţa unei echipe de fotbal juniori din Ploieşti, au fost confirmaţi cu noul coronavirus. Toţi cei nouă sunt liceeni, iar în aceste condiţii autorităţile au deschis anchete epidemiologice pentru a stabili persoanele care au intrat în contact direct cu ei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor furnizate de Prefectura Prahova, cei nouă adolescenţi sunt legitimaţi la echipa de fotbal juniori a Asociaţiei Club Sportiv Petrolul Ploieşti şi sunt elevi de liceu.

”A fost demarată ancheta epidemiologică, urmând a fi identificaţi şi izolaţi contacţii direcţi, iar consiliile de administraţie  ale şcolilor unde învaţă cei nouă sportivi se vor întruni pentru a propune scenariul în care se vor desfăşura cursurile în perioada următoare. Hotărârile vor fi supuse avizării Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova şi Direcţiei de Sănătate Publică Prahova, iar, în ultimă fază, dezbătute şi aprobate în Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă”, a transmis, vineri, Prefectura Prahova.

În prezent, la nivelul judeţului se află în carantină 360 de elevi, după ce cadre didactice au elevi din mai multe unităţi de învăţământ au fost diagnosticaţi cu COVID-19.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.