Consiliul Judeţean Hunedoara a numit o nouă echipă de conducere la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, noul director interimar fiind medicul Emil Stoica Mariş, iar director medical interimar este dr. Lucian Ştefan Miron.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat de presă, de luni, al Consiliului Judeţean Hunedoara, potrivit Anexei la Hotărârea Parlamentului României pentru încuviinţarea Stării de alertă şi a măsurilor instituite prin Hotărârea Guvernului nr. 394/2020 privind declararea stării de alertă şi măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, autorităţile publice locale, pentru unităţile sanitare din subordine, exercită atribuţia de numire, suspendare şi eliberare din funcţie a persoanelor care ocupă funcţii de conducere în cadrul acestor unităţi, în condiţiile legii.
 
În acest context, luni, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara a semnat dispoziţiile de eliberare din funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva a dr. Bianca Glodean, respectiv din funcţia de director medical a dr. Marius Vasile Blendea.
 
Preşedintele CJ Hunedoara a semnat şi dispoziţia de numire în funcţia de manager interimar a dr. Emil Stoica Mariş. Tot prin dispoziţie a fost numit şi directorul medical interimar, în persoana dr. Lucian Ştefan Miron.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.