Consiliul Director al Asociaţiei Timişoara 2021 - Capitală Europeană a Culturii, întrunit în şedinţă extraordinară, a numit în unanimitate directorul executiv interimar, pentru un mandat de 6 luni. Acesta este Ioana Băla, numirea fiind necesară după demisia fostului director executiv al Asociaţiei Simona Neumann.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ioana Băla face parte din echipa executivă a Asociaţiei din august 2017, ocupând poziţiile de consilier juridic şi manager de operaţiuni. Conform statutului, din poziţia de manager de operaţiuni obţinută în 2020, Ioana Băla a avut rolul de a-l seconda în atribuţii pe directorul executiv al Asociaţiei.  
 
În şedinţa extraordinară desfăşurată luni, Consiliul Director a votat şi convocarea Adunării Generale a Asociaţiei, pentru 2 martie. Printre punctele votate pe ordinea de zi a Adunării Generale se numără alegerea membrilor consiliului director pentru poziţiile vacante şi discutarea noii misiuni a Asociaţiei.
 
Directorul executiv al Asociaţiei Timişoara 2021 - Capitală Europeană a Culturi, Simona Neumann, cea care a adus Timişoarei titlul de Capitală Europeană a Culturii, şi-a anunţat demisia, în 27 decembrie,într-o scrisoare deschisă, precizând că este alegerea ei personală, la care a reflectat îndelung.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.