Cel mai recent bilanţ furnizat de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă arată că în accidentul din Teleorman au fost implicate 17 persoane, iar 14 dintre ele au fost rănite, fiind duse la spitale. Între victime se află şi un copil care este în comă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform IGSU, 14 persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe, iar 4 se află în stare gravă. Printre victime este şi un copil aflat în comă.

Cele patru victime grav rănite vor fi transportate cu elicopterele SMURD la spitale din Capitală, două fiind deja preluate de elicoptere.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Accidentul a avut loc în localitatea Furculeşti din judeţul Teleorman, fiind activat planul roşu de intervenţie. În accident au fost implicate un microbuz de persoane şi un TIR. La faţa locului s-au deplasat două echipaje pentru descarcerare, trei echipaje medicale SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple şi opt echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Teleorman.

Potrivit unor surse, accidentul a avut loc în condiţiile în care sistemul de direcţie al autotrenului s-a blocat. TIR-ul, care se deplasa pe DN 52 dinspre Turnu Măgurele către Alexandria şi care nu avea încărcătură, a lovit în lateral microbuzul care circula regulamentar din sens opus. Microbuzul efectua transport de persoane.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.