Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că PMB va face reparaţii pe 60 de bulevarde şi străzi aflate în administrarea instituţiei şi vor fi făcute marcaje rutiere pe 180.000 metri pătraţi, mai mult decât în anii 2020 şi 2021. El a mai spus că în acest an bugetul PMB este de patru ori mai mare ca anul precedent în ceea ce priveşte drumurile şi marcajele rutiere şi anume 60 milioane lei faţă de 15 milioane în 2021.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am fost aseară în sectorul 6 al Capitalei, pe unul dintre şantierele deschise în această perioadă pentru repararea străzilor. În 2022 am reuşit alocarea unui buget de patru ori mai mare decât anul trecut în ceea ce priveşte drumurile şi marcajele rutiere (60 de milioane de lei faţă de 15 milioane de lei în 2021), iar asta se va vedea în teren”, a scris Nicuşor Dan, marţi pe Facebook.
 
El a adăugat că vor fi făcute „reparaţii pe 60 de bulevarde şi străzi aflate în administrarea Primăriei Generale şi vom face marcaje rutiere pe 180.000 metri pătraţi, mult mai mult decât s-a făcut în 2020 şi 2021”.
 
„Semnalaţi vă rog zonele în care e nevoie de lucrări, iar informaţiile vor ajunge la Administraţia Străzilor Bucureşti pentru programarea intervenţiilor, în funcţie de buget”, i-a mai rugat edilul general pe bucureşteni.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.