Primarul general Nicuşor Dan a precizat că a participat la Adunarea Generală a Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Bucureşti, unde Primăria Capitalei este membru fondator, alături de mai multe instituţii, companii şi organizaţii patronale. Edilul a adăugat că PMB va colabora serios cu toţi membriiAPDTB pentru a aduce mai mulţi turişti în Capitală şi pentru a mări contribuţia acestui sector în economia Bucureştiului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Relansarea economiei locale presupune coordonarea cu reprezentanţii sectorului turistic din Bucureşti pentru mai multă eficienţă în atragerea de turişti. Am participat de aceea la Adunarea Generală a Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Bucureşti (APDTB), unde Primăria Capitalei e membru fondator, alături de mai multe instituţii, companii şi organizaţii patronale. Anul acesta, pentru prima dată de la înfiinţarea ei, APDTB are buget propriu, ceea ce-i va permite să funcţioneze efectiv şi nu declarativ în sensul obiectivelor asumate.
 
Am votat împreună cu partenerii PMB noul statut şi noua conducere a Asociaţiei şi am discutat despre proiecte de viitor, precum strategia de marketing a Bucureştiului, facilitarea investiţiilor în turismul bucureştean, realizarea unei reţele de centre de informare turistică şi stimularea unor programe turistice de nişă (turism cultural, sportiv sau educaţional).
 
Vom colabora mai serios cu ceilalţi membri fondatori ai APDTB (Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti, Tarom S.A., Aeroporturi Bucureşti S.A., Federaţia Industriei Hoteliere din România, Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România, Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România, Clubul internaţional al profesioniştilor din turism SKAL International România şi Patronatul Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România) pentru a aduce mai mulţi turişti în Capitală şi a mări contribuţia acestui sector în economia Bucureştiului”, a scris Nicuşor Dan, joi pe Facebook. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.