Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că sunt în desfăşurare lucrări în Pasajul Piaţa Victoriei pentru realizarea unei staţii de tramvai. „Obiectivul nostru e să realizăm o integrare cât mai bună a diverselor mijloace de transport public, pentru a creşte mobilitatea bucureştenilor”,a explicat acesta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Se lucrează în Pasajul Piaţa Victoriei pentru realizarea unei staţii de tramvai. Bucureştenii care vin cu tramvaiul pe această rută vor coborî chiar în Piaţa Victoriei, nu la câteva sute de metri distanţă, iar staţia va fi în cele din urmă conectată cu staţiile de metrou Piaţa Victoriei 1 şi 2. Obiectivul nostru e să realizăm o integrare cât mai bună a diverselor mijloace de transport public, pentru a creşte mobilitatea bucureştenilor”, a scris Nicuşor Dan luni pe Facebook. 

Sursa foto: Nicuşor Dan Facebook
Sursa foto: Nicuşor Dan Facebook
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.