Primarul general Nicuşor Dan a anunţat că PMB a scos marţi la concurs 10 posturi la Direcţia de Urbanism şi a ataşat un document cu detalii în acest sens. El a adăugat că „ani de zile, prin această direcţie s-au emis autorizaţii şi documentaţii care au urâţit oraşul şi i-au creat disfuncţionalităţi”, fiind necesară o schimbare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Documentul complet privind posturile scoase la concurs poate fi accesat AICI.
 
„Primăria Capitalei a scos azi la concurs 10 posturi la Direcţia Urbanism. Ani de zile, prin această direcţie s-au emis autorizaţii şi documentaţii care au urâţit oraşul şi i-au creat disfuncţionalităţi. E nevoie de o schimbare şi vă invit, dacă sunteţi arhitecţi sau jurişti, să vă înscrieţi la concurs şi să fiţi parte din schimbare. Depunerea dosarelor se poate face până pe 28 iunie, iar concursul va avea loc pe 8 iulie”, a scris Nicuşor Dan marţi pe Facebook. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.