Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmat că "nu există un singur indicator unde Bucureştiul sub Nicuşor Dan să fie mai rău decât era Bucureştiul sub Gabriela Firea". Dan a explicat că administraţia a început să întreţină parcurile, menţionând că angajaţii companiei municipale care se ocupă de acest aspect sunt "nemotivaţi" de faptul că a fost anunţată intenţia de a se renunţa la astfel de companii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Vreau să spun un lucru, pentru că sunt fel de fel de reproşuri. Nu există un singur indicator, un singur indicator unde Bucureştiul sub Nicuşor Dan să fie mai rău decât era Bucureştiul sub Gabriela Firea. Nu arată Cişmigiul cum arată, dar nu arăta mai bine sub Gabriela Firea. Atunci să aşteptăm sfârşit de mandat ca să vedem cum arată”, a afirmat Nicuşor Dan, luni seară, la B1 TV.
 
El a explicat decizia de a curăţa statuile din Cişmigiu pentru că acestea erau murdare, iar "bucureştenii s-au plâns că parcul arată prost pentru că statuile sunt murdare".
 
Nicuşor Dan a susţinut că în parcul Cişmigiu aleile au fost măturate, nu mai există bănci cu şipci rupte, cele existente fiind reparate în condiţiile în care nu există fonduri pentru unele noi.
 
"Pe tot ce înseamnă întreţinere de parcuri, ce plătea primăria înainte de companii era cu 30-40% mai puţin decât a plătit primăria cu companii. (...) Şi pe toate zonele suntem la fel. În plus, oamenii ăştia au fost total nemotivaţi în momentul în care am anunţat că o să-i închidem şi, dacă le-am dat comenzi, tot nu le-au onorat”, a afirmat edilul. 
 
El a arătat că, spre deosebire de companiile private care pot închide un contract şi deschide altul, entităţile publice nu pot încheia contracte în afara unor proceduri de atribuire a acestora, care presupun timp.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.