Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă 4 ofertanţi înscrişi la procedura de achiziţie pentru finalizarea lucrărilor la patinoarul artificial Mihai Flamaropol. Proiectul constă în continuarea lucrărilor pentru realizarea unei arene sportive, a unui patinoar artificial şi a unui centru multifuncţional sportiv şi de agrement. Complexul va avea 3.100 de locuri, 110 locuri de parcare şi o capacitate de 120 clienţi/zi în centrul spa. Obiectivul de investiţii va fi alcătuit dintr-o arenă sportivă şi un centru multifuncţional sportiv si de agrement.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Avem 4 ofertanţi înscrişi la procedura de achiziţie pentru finalizarea lucrărilor la patinoarul artificial Mihai Flamaropol. Urmează etapa de analiză a ofertelor depuse, iar în scurt timp vom desemna câştigătorul procedurii, astfel încât să intrăm în linie dreaptă cu actualizarea şi completarea documentaţiei pentru continuarea lucrărilor de refacere şi modernizare a patinoarului”, anunţă primarul pe Facebook.

Nicuşor Dan precizează că proiectul constă în continuarea lucrărilor pentru realizarea unei arene sportive, a unui patinoar artificial şi a unui centru multifuncţional sportiv şi de agrement.

”Complexul va avea 3.100 de locuri, 110 locuri de parcare şi o capacitate de 120 clienţi/zi în centrul spa. Obiectivul de investiţii va fi alcătuit dintr-o arenă sportivă şi un centru multifuncţional sportiv si de agrement”, spune primarul.

Nicuşor Dan mai afirmă că arena sportivă va avea toate facilităţile necesare, patinoar artificial, instalaţie de gheaţă, sală de conferinţe, spaţii tehnice, spaţii de depozitare, vestiare pentru sportivi şi echipele însoţitoare; vestiare pentru arbitri; cabinet medical şi cabinet de prim ajutor.

”Centrul multifuncţional sportiv şi de agrement va fi format din: bazin de înot, sală de sport, spaţii pentru relaxare, întreţinere şi recuperare, spaţii pentru masaj hidro-termo terapie, sală de escaladă indoor şi outdoor, spaţii comerciale si pentru alimentaţie publică, spaţii pentru promovare vizuală a sporturilor pe gheată şi a evenimentelor organizate”, menţionează Nicuşor Dan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.