Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, scrie duminică pe Facebook că aproape o mie de staţii STB vor fi dotate cu panouri digitale, iar călătorii vor afla în timp real programul de circulaţie a vehiculelor şi ce variante de traseu au la dispoziţie., informarea urmând a se face atât vizual, cât şi audio.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aproape o mie de staţii STB vor fi dotate cu panouri digitale. Călătorii vor afla în timp real programul de circulaţie a vehiculelor şi ce variante de traseu au la dispoziţie. Informarea se va face atât vizual, cât şi audio”, scrie primarul Capitalei.

Nicuşor Dan arată că sunt în etapa de evaluare a ofertei depuse ca urmare a lansării licitaţiei în SEAP pentru achiziţia studiului de fezabilitate.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

”Valoarea totală estimată a studiului de fezabilitate este 756.408 lei fără TVA. Costul total al proiectului este de peste 28 de milioane de lei (5,68 milioane de euro) fără TVA. Proiectul “Sistem ITS integrat Smart & Green Mobility pentru regiunea Bucureşti - Ilfov – Informarea călătorilor în staţiile de transport public” este realizat cu fonduri PNRR”, mai precizează primarul Nicuşor Dan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.