Primarul ales la Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, joi, că va renunţa la poziţia sa din cadrul Asociaţiei ”Salvaţi Bucureştiul” (ASB) care mai are 15 litigii cu Primăria Capitalei legate de constatare nelegalităţii unor acte. Procesele vor continua.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nicuşor Dan a fost întrebat, joi, într-o conferinţă de presă, dacă Asociaţia ”Salvaţi Bucureştiul” mai are procese cu Primăria Capitalei şi ce se va întâmpla cu acestea. 

“Azi, la Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, judecătorul va lua act de renunţarea mea la poziţia din Asociaţie, deci Asociaţia va continua fără mine. În mod legal are nişte organe de conducere. Există nişte litigii, în jur de 15, între Asociaţia Salvaţi Bucureştiul şi Primăria Capitalei, în majoritatea acestor litigii se solicită constatarea nelegalităţii unor acte emise de Primăria Capitalei. Aceste procese vor continua şi judecătorul va constata dacă acele acte sunt legale sau sunt nelegale”, a afirmat Nicuşor Dan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.