Primarul general Nicuşor Dan a anunţat, vineri, că a fost plătit zilele trecute ajutorul pentru nou-născuţi, pentru mai multe luni restante. În prezent, sunt restanţe la ajutorul pentru nou-născuţi şi cel pentru femei însărcinate, pe lunile martie, aprilie şi mai, însă vor fi plătite până la finalul anului, a adăugat edilul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am plătit zilele trecute ajutorul pentru nou-născuţi, pentru mai multe luni restante. În acest moment, avem restanţe la ajutorul pentru nou-născuţi şi ajutorul pentru femei însărcinate, pe lunile martie, aprilie şi mai. Reuşim să însănătoşim bugetul în ritmul pe care ni-l permit încasările şi până la sfârşitul anului vom fi la zi. Mulţumesc familiilor care beneficiază de aceste plăţi pentru înţelegere şi le asigur că Primăria Capitalei are toată determinarea să aducă la zi plăţile care li se cuvin”, a scris Nicuşor Dan, vineri pe Facebook. 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.