Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, a prezentat, pe pagina sa de Facebook, o situaţie a cazurilor de coronavirus de la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, aflat în subordinea administrativă a Primăriei Timişoara. Potrivit edilului, 14 persoane au fost declarate vindecate, vineri, numărul total al celor externaţi fiind de 36.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu spune că sunt ”încă 14 vindecati la Spitalul Primăriei Timişoara Victor Babeş. În total, avem acum 36 de vindecaţi”.

”Aşa cum v-am promis, vă ţin la curent cu evoluţiile locale pe tema Coronavirus. Iată datele la zi: Total persoane testate până acum la Spitalul Primăriei Timişoara, “Victor Babeş” şi, începând de astăzi şi la Spitalul Municipal, de asemenea al Primăriei Timişoara: 1.208, din care din Timiş: 498, din alte judeţe: 710. Total persoane găsite pozitive până acum la spitalele Primăriei Timişoara, Victor Babeş şi Municipal: 55, din care din Timiş: 12, din alte judeţe: 43. Total persoane vindecate până acum în Spitalul Primăriei Timişoara, Victor Babeş: 36, din care din Timiş: 10, din alte judeţe: 26”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.

Medicii recomandă persoanelor externate să mai stea 14 zile la izolare, acasă. În ziua 12 li se vor repeta testele pentru coronavirus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.