Poliţiştii din Mureş au deschis dosar penal pe numele unui şofer care, oprit în trafic fiind, a refuzat să coboare geamul maşinii pentru a discuta cu poliţiştii şi a făcut o manevră bruscă de mers înapoi, lovind un poliţist dat şi autospeciala Poliţiei. Bărbatul, care avea permisul suspendat, a fost, în cele din urmă, oprit şi scos din autoturism după ce forţele de intervenţie au spart geamul acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentele au avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 20.30, în localitatea Şăulia, unde un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Band a oprit un autoturism, condus de un bărbat cunoscut a avea dreptul de a conduce suspendat.
„După oprire, persoana a refuzat să deschidă fereastra autovehiculului, efectuând o manevră bruscă de mers înapoi, rănind uşor un agent de poliţie la nivelul piciorului şi avariind autospeciala de poliţie. Acesta a fost somat să coboare din maşină, însă a refuzat, manifestând o atitudine necooperantă şi agresivă.  În cadrul intervenţiei a fost distrus geamul portierei maşinii oprite şi au fost executate de către un agent de poliţie 3 focuri de armă, de avertisment, în plan vertical. Bărbatul a fugit de la faţa locului cu autoturismul, poliţiştii pornind în urmărirea sa. Acesta a fost oprit la intrare în localitatea Berghia cu sprijinul unui echipaj rutier dirijat în zonă, fiind astfel imobilizat şi condus la sediu”, informează, duminică, Poliţia judeţeană Mureş .
Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiind condus de către poliţişti la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate probe biologice.
Şoferul recalcitrant a fost reţinut şi este acuzat de infracţiunea de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, dar şi de ultraj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.