Mai multe gospodării din localitatea Tăureni, judeţul Mureş, au fost inundate, duminică, după ce nivelul apei din lacul piscicol din localitate a crescut, în urma ploilor abundente din ultima perioadă, depăşind digul de protecţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Mureş intervin, duminică după amiază, în localitatea Tăureni, pentru evacuarea apei care a pătruns în mai multe gospodării, ca urmare a creşterii nivelului din lacul piscicol din localitate. 
Până la ora transmiterii acestei ştiri, 17 gospodării au fost inundate.
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
La faţa locului, echipajele de intervenţie formate din 23 de pompieri acţionează cu două dispozitive de pompare de mare capacitate, cu două motopompe, patru autospeciale de primă intervenţie şi comandă şi un UTV. 
Conform oficialilor ISU Mureş, nu se impune evacuarea populaţiei din zona afectată şi nu au fost raportate victime.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.