Mai multe străzi şi şosele din Capitală au fost inundate în urma ploii de joi dimineaţă, îngreunând traficul. Mijloacele de transport în comun ale RATB au rămas de mai multe ori blocate din cauza penelor de curent şi acumulării de apă, iar pompierii au fost nevoiţi să intervină şi pentru extragerea apei din locuinţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Brigăzii Rutiere, au existat acumulări de apă pe străzile Răcari şi Constantin Ştefan nr. 28, pe Calea Călăraşilor în zona Halei Traian şi pe Bd. Camil Ressu, în zona pieţei Râmnicu Sărat din Sectorul 3, pe Bd. Tineretului, Şos. Olteniţei / Str. Vultureni, Şos. Mihai Bravu / Calea Văcăreşti (Pod Abator), Calea Şerban Vodă / Bd. Gheorghe Şincai şi un subsol de bloc inundat pe Şos. Olteniţei nr. 103 din Sectorul 4.

În Sectorul 5 au fost probleme pe Str. Pucheni (sensul dinspre Confort Urban către zona târgului), Str. Teiuş (ambele sensuri de circulaţie), Str. Bega, Str. Sf. Ana şi Str. Garoafei / Str. Iaşi, iar în Sectorul 6, în zona Pod Grozăveşti şi Str. Intrarea Pătrarului / Str. Poiana Lacului.

De asemenea, pompierii au fost nevoiţi să intervină pentru extragerea apei din locuinţe pe Aleea Giurgeni din Sectorul 3, unde apa are 20-30 de centimetri la nivelul carosabilului, precum şi pe Strada Feteşti.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, a fost inundat şi bd. Tineretului, în faţa Palatului Copiilor.

Din cauza ploii, traficul rutier a fost îngreunat şi inclusiv mijloacele de transport în comun au avut probleme, tramvaiele şi troleibuzele rămând de mai multe ori blocate timp de câteva zeci de minute din cauza penelor de curent şi acumulării de apă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.