Motocicliştii din cadrul grupului Ugly Bikers Brasov au mers sâmbătă după amiază la Spitalul de Pneumoftiziologie Braşov, pentru a oferi flori cadrelor medicale drept mulţumire pentru efortul acestora de a salva vieţile celor afectaţi de infecţia cu SARS-CoV-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 

Motociclişti au intrat încolonaţi în curtea unităţii sanitare şi au oferit buchete de lalele doctoriţelor, asistentelor şi îngrijitoarelor, ei fiind primiţi la intrările în pavilioanele spitalelor. 
„Ne onorează gestul dumneavoastră. Ne bucurăm că avem şi aprecieri! Vă mulţumim foarte mult!”, le-a transmis una dintre doamnele care au primit flori. 
„Să sperăm că se mai găsesc şi alţii care să facă gesturi ca şi noi, să respecte legea şi încet-încet, să revenim la normal. Am venit nu neapărat cu gândul la Florii, ci în special cu gândul că luptă pentru noi toţi” a declarat Rolly, unul dintre motocicliştii care au mers să ofere flori.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.