Ministrul Mediului, Mircea Fechet, consideră că 5.000 de euro pe care îi dă statul român pentru cumpărarea unei maşini electrice care costă şi 25.000 de euro, sunt bineveniţi şi a precizat că se bazează în continuare pe interesul românilor pentru maşini prietenoase cu mediul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Mircea Fechet a fost întrebat miercuri, la Eforie, dacă a scăzut interesul românilor pentru maşini electrice, având în vedere că a fost micşorată subvenţia. 
“Cred că va trebui să vedem câte maşini vom finanţa, pentru că o subvenţie mai mică înseamnă că vom putea, cu acelaşi buget, să finanţăm mai multe maşini. Ori interesul românilor va fi determinat de execuţia bugetară. La sfârşitul anului putem să tragem şi această concluzie. Eu sunt foarte optimist. Eu cred că 5.000 de euro nu sunt bani puţin. Pentru o maşină electrică, care astăzi costă şi 25.000 de euro, poate şi chiar mai jos poate fi cumpărată de acest preţ, eu cred că 5.000 de euro pe care statul român ţi-i pune la dispoziţie, sunt bineveniţi. Mă bazez în continuare pe interesul românilor pentru maşini prietenoase cu mediul”, a afirmat ministrul Mediului.
Mircea Fechet a fost prezent miercuri, la recepţiile la terminarea lucrărilor pentru Lotul 4 - Agigea şi Lotul 5 – Eforie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.