Ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu afirmă, referindu-se la protestul organizat sâmbătă seară de mai mulţi susţinători au partidului Alianţa pentru Unirea Românilor, că înţelege că este o acţiune organizată de o formaţiune politică „care are de livrat mesaje politice”. Voiculescu precizează că e dispus să discute cu oricine are propuneri pentru îmbunătăţirea funcţionării sistemului sanitar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Nu aş avea o problemă. Înţelegerea mea este că e un protest pur politic, făcut de un partid politic care are de livrat mesaje politice. Dacă orice om din ţara asta vrea să fie de folos sau vrea, împreună, să discutăm ceva anume sau vor să-mi scrie, de asemenea, dacă vor să vină la discuţie, sigur că pot să am o discuţie cu oricine şi timpul impune, într-adevăr, anumite limitări, dar o să fiu aici şi în seara asta până târziu, o să fiu şi mâine, cu mai bine de jumătate din echipă. Nu am o problemă să discut cu nimeni, dar aş vrea să discut, dacă se poate, fără megafon, şi o discuţie despre cum să facem lucrurile mai bine, mai repede în ţara asta aşa încât oamenii care merg în spital  să meargă acolo şi să se ştie în siguranţă, respectiv să ştie mai bine ce au de făcut, cu mare bucurie. Nu facem diferenţă între oameni raportat la preferinţele lor politice”, a declarat Vlad Voiculescu sâmbătă seară, într-o conferinţă de presă, răspunzând unei întrebări.

Alianţa pentru Unirea Românilor a organizat sâmbătă un miting de protest în faţa Ministerului Sănătăţii, solicitând demisii în urma incendiului de la Institutul Matei Balş. După un marş prin centrul Capitalei, protestatarii au ajuns la Institutul Matei Balş, unde au păstrat un moment de reculegere, după care au început să scandeze ”Demisia!”. Jandarmeria a transmis un mesaj în care a anunţat că manifestanţii trebuie să respecte indcaţiile jandarmilor, să poarte mască şi că nu trebuie să fie mai mulţi de 100.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.