Ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu recomandă ca oamenii să aibă în continuare încredere să meargă la spital, chiar şi după incendiul de la Institutul ”Matei Balş”, dar să aibă grijă, pentru că cel puţin teoretic nu e exclus ca o cauză să fie comportamentul unui pacient, precizând însă că nu are nicio informaţie clară cu privire la cauza incendiului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat ce le transmite bolnavilor care se află în spitale şi care se tem pentru siguranţa lor, după incidentele de la spitalele din Piatra Neamţ şi ”Matei Balş”, ministrul a transmis un mesaj de încredere, arătând că, în opinia sa, este important ca oamenii să meargă la spital.  
„Să aibă grijă, pentru că nu ştim în acest moment care a fost cauza de la Matei Balş sau de la Piatra Neamţ dar, cel puţin teoretic, nu este exclus ca această cauză să fi fost legată de comportamentul unui pacient sau al unui membru al personalului medical”, a fost recomandarea sa pentru pacienţi, în emisiunea Insider Politic difuzată duminică de Prima TV.
Vlad Voiculescu a menţionat că nu are „nicio informaţie clară” cu privire la cauzele incendiilor, că ştie, inclusiv de la apropiaţi ai săi care au fost internaţi la Institutul Matei Balş, că au fost pacienţi care au adus aeroterme, nu în secţii în care se folosea oxigen, dar şi că în noaptea în care s-a produs incendiul nu era frig în spital.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.