Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, face, marţi, vizită de lucru în judeţul Braşov, unde se întâlneşte cu reprezentanţii autorităţilor locale şi ai spitalelor

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii, se va afla in această după-amiază la Braşov”, a transmis, marţi, Grupul de Comunicare Strategică. 
 
Sursa citată a precizat că ministrul Sănătăţii va avea la sediul Consiliului Judeţean o întâlnire cu autorităţile locale administrative, cu reprezentanţii DSP Brasov, precum şi managementul unităţilor sanitare braşovene.
 
Au fost invitaţi la discuţii reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, Spitalului Clinic de Boli Infecţioase, Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie şi cel de Psihiatrie.
 
Ministrul Sănătăţii a solicitat şi prezenţa reprezentanţilor Spitalului Municipal Făgăraş.
 
În judeţul Braşov sunt 156 de cazuri confirmate de coronavrus, ministrul Nelu Tătaru vorbind, în repetate rânduri, despre un focar în rândul personalului medical. 
 
Nelu Tătaru a anunţat că va face vizite în toate judeţele care au mai mult de 100 de cazuri. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.