Ministrul Muncii, Raluca Turcan, afirmă că "se prefigurează" ca aproximativ 270.000 de români să plece anul acesta la muncă în Germania, ea precizând că a discutat, vineri, cu omologul său german, cu privire la situaţia acestora.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Pentru aceşti aproximativ 270.000 de muncitori deja am făcut progrese foarte mari ambele ţări, ambele ministere ale muncii, pentru a îmbunătăţi condiţiile de muncă, pentru a îmbunătăţi activitatea de control a condiţiilor de muncă pentru muncitorii care lucrează în străinătate, pentru a creşte relaţia dintre angajatori şi angajaţii sezonieri prin intermedierea procesului de muncă sezonieră de către agenţii specializate de plasare a forţei de muncă”, a declarat ministrul Muncii, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Râmnicu Vâlcea. 
 
Raluca Turcan a menţionat că "speră" ca săptămâna viitoare să fie finalizat în şedinţa de Guvern proiectul de Ordonanţă de Urgenţă care a fost în primă lectură şi care îmbunătăţeşte condiţiile în care românii pot pleca la muncă în străinătate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.