Ministrul educaţiei, Ligia Deca, a venit marţi la Palatul Victoria pentru a-i prezenta premierului Marcel Ciolacu situaţia de la Şcoala Gimnazială Nicolae Titulescu din Capitală, unde un copil ar fi fost fost violat de două ori, în toaletă

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, luni seară, că a cerut toate datele despre cazul de la Şcoala ”Nicolae Titulescu” din Bucureşti, unde un copil ar fi fost fost violat de două ori, în toaletă, iar dacă oficialii unităţii de învăţământ au ascuns informaţii ”nu o să rămână piatră pe piatră”.

”Până mâine dimineaţă vom şti cu exactitate. Vă daţi seama că nu o să rămână piatră pe piatră acolo, dacă se confirmă că directoarea a ascuns asemenea fapte”, a afirmat premierul într-o emisiune TV.

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a afirmat, despre cazul de la Şcoala ”Nicolae Titulescu” din Bucureşti, că a solicitat Corpului de Control al ministrului să meargă să facă verificări atât la unitatea de învăţământ, cât şi la Inspectoratul Şcolar.

Ea a menţionat că Ministerul Educaţiei a aflat din presă despre acest caz şi nu a fost notificat de şcoală sau de inspectorat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.