Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat, miercuri, că, după centralizarea a 290.000 de chestionare completate de părinţii elevilor care ar putea fi vaccinaţi, 77,5% dintre aceştia au răspuns cu ”Nu”. ”Este o realitatea tristă”, a transmis ministrul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Sorin Cîmpeanu a anunţat, miercuri, că au fost centralizate 290.000 de chestionare privind intenţia de vaccinare.  

Rezultatele arată că 7,5% dintre răspunsuri sunt cu ”Da”, 15% sunt indecişi şi 77,5% sunt cu ”Nu”.  

”Avem circa 22.000 de răspunsuri cu Da din partea elevilor, răspunsuri completate de părinţi, 44.000 de indecişi, şi 244.000 de răspunsuri cu Nu. Aceasta este realitatea, pe care am preferat să o comunic cât se poate de transparent, deşi este o realitate tristă”, a anunţat Sorin Cîmpeanu.  

Potrivit acestuia, datele pentru cei care doresc vaccinare vor fi trimise către CNCAV pentru a se constitui echipe mobile de vaccinare.   

Această oportunitate de vaccinare în şcoală va fi până la finalul lunii noiembrie. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.