Industria HoReCa şi turismul sunt grav afectate, spune ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, care face un apel la cei care au plătit avansuri, să nu meargă să ceară rambursarea într-un ritm susţinut, deoarece riscă să ducă firmele în faliment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Industria HoReCa şi turismul sunt grav afectate. De aceea fac un apel la cei care au plătit avansuri, să nu meargă să ceară într-un ritm susţinut. Riscă să ducă firmele în faliment şi atunci chiar că nu vor mai avea de unde recupera banii. Cel mai prudent lucru pe care ar trebui să îl facă, eu dacă aş fi client şi aş fi vrut să merg în vacanţă în vară, în toamnă, aş aştepta, aş cere un voucher, o reprogramare, să fiu sigur că banii vor fi recuperaţi ulterior crizei", scrie pe Facebook ministrul.

Virgil Popescu mai spune că împreună vom trece şi de această criză.

"Le mulţumesc celor din industria auto, care în ciuda problemelor pe care le au din cauza crizei coronavirusului, au transmis că vor să ajute economia în aceste momente dificile şi găsesc soluţii punctuale pentru a produce echipamente medicale necesare", a adăugat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.