Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat înfiinţarea a 26 de sedii secundare ale Serviciilor Publice Comunitare Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, care vor funcţiona marţea şi joia şi care vor primi documentele în vederea înmatriculării autovehiculelor. Cele 26 de sedii secundare vor fi operaţionale din 22 septembrie, afirmă Marcel Vela.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Totodată, ministrul Afacerilor Interne prezintă noi măsuri organizatorice luate în domeniul înmatriculării vehiculelor si a regimului permiselor de conducere în 26 de judeţe.

Marcel Vela a anunţat că Serviciile Publice Comunitare Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor vor organiza sedii secundare şi în alte localităţi pe lângă cele din municipiile reşedinţă de judeţ. Măsura are în vedere dezvoltarea serviciului public, oferind cetăţenilor să aleagă între sediul aflat în municipiul reşedinţă de judeţ sau sediul secundar, ceea ce duce la diminuarea distanţelor parcurse şi la reducerea aglomeraţiilor de la sediile judeţene.

"La sediile secundare vor fi preluate documentele pentru înmatricularea şi de eliberare a plăcuţelor cu numerele de înmatriculare", a afirmat Marcel Vela. Acesta a precizat că sediile secundare vor funcţiona marţea şi joia.

Este vorba despre 26 de sedii secundare în oraşe din tot atâtea judeţe, între care: Sebiş (Arad), Câmpulung (Argeş), Oneşti (Bacău), Năsăud (Bistriţa-Năsăud), Dorohoi (Botoşani), Făgăraş (Braşov), Caransebeş (Caraş-Severin), Câmpia Turzii (Cluj), Medgidia (Constanţa), Bârlad (Vaslui), Măcin (Tulcea), Drăgăşani (Vâlcea).

"În perioada imediat următoare se vor face demersuri pentru ca din 22 septembrie serviciile să fie operaţionalizate”, a adăugat ministrul Afacerilor Interne.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.