Ministerul Turismului vrea să cumpere 24 de standuri de promovare turistică, pe care să le monteze în Parlament, în locul în care va fi organizat Summitul de la Sibiu şi în aeroporturi, în perioada preşedinţiei române a Consiliului Uniunii Europene, dar şi ulterior, la alte acţiuni de promovare derulate atât în ţară, cât şi în străinătate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În contextul preşedinţiei României la Consiliul UE, pot fi puse în valoare obiective turistice cu semnificaţie naţional-identitară. Cei care vor tranzita aeroporturile din România cât şi cei prezenţi la reuniunile oficiale care au loc la Palatul Parlamentului şi la Summitul de la Sibiu ar putea fi atraşi să viziteze localităţi şi regiuni cu rol semnificativ pentru istoria, tradiţiile şi cultura naţională, dar şi să fie mesageri ai destinaţiei turistice România. Persoanele care vor interacţiona cu standurile de promovare vor avea o idee de ansamblu despre obiectivele turistice din România, generând astfel interesul acestora de a vizita din nou România”, se arată în fişa tehnică.

Cele 24 de standuri ar urma să fie amplasate astfel: patru la Parlament, trei în locaţia de desfăşurare a Summitului UE de la Sibiu, cinci la aeroportul internaţional Henri Coandă şi cât eunul în aeroporturile din Satu-Mare, Cluj, Timişoara, Iaşi, Sibiu, Craiova, Bacău, Suceava, Oradea, Constanţa, Arad şi Târgu Mureş.

Ministerul impune mai multe specificaţii tehnice pentru cele 24 de standuri: să aibă ecran touchscreen cu diagonala de 47 inch, conexiune la internet, racordare la reţeaua electrică existentă, sistem de operare Windows 10 Proffesional OEM, antivirus licenţiat, mentenanţă asigurată non-stop, inclusiv în timpul sărbătorilor legale, număr nelimitat de intervenţii şi solicitări, iar cheltuielile legate de transport, amenajare şi decorarea standului vor fi asigurate integrat de firma ofertantă câştigătoare.

Criteriul de selecţie este preţul cel mai scăzut, arată Ministerul Turismului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.