Ministerul Educaţiei a transmis, marţi, că, potrivit informărilor primite din partea inspectoratelor şcolare, 25 de unităţi din ţară sunt închise parţial din cauza gripei, fiind afectaţi peste o mie de elevi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor transmise de Ministerul Educaţiei şi Cercetării, în Bucureşti sunt 20 unităţi de învăţământ închise parţial, în judeţul Brăila este o unitate de învăţământ închisă parţial, în judeţul Sibiu sunt 2 unităţi de învăţământ închise parţial, în judeţul Călăraţi este o unitate de învăţământ închisă parţial, iar în judeţul Girugiu este o unitate de învăţământ închisă parţial.

”1.025 de elevi sunt afectaţi (a nu se înţelege bolnavi) de suspendarea cursurilor din aceste unităţi de învăţământ”, a transmis Ministerul Educaţiei.

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a anunţat, luni, că în această perioadă, zilnic, inspectoratele şcolare vor anunţa situaţia îmbolnăvirilor de gripă şi a şcolilor închise din această cauză

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.