Ministerul interimar de Interne, Mihai Fifor, s-a întâlnit, joi, cu sindicaliştii din Poliţie cu care a discutat despre îmbunătăţirea Statutului Poliţistului. Discuţiile au vizat, în principal, propunerea ca şefii să aibă un mandat limitat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, la sediul MAI, m-am întâlnit cu liderii organizaţiilor sindicale reprezentative ale poliţiştilor pentru a discuta despre modificările pe care intenţionăm să le aducem Statutului Poliţistului. De când am preluat conducerea Ministerului Afacerilor Interne, într-un context extrem de dificil, când credibilitatea poliţiştilor era mult afectată, am anunţat că reformarea acestei instituţii este prioritatea mea şi a Guvernului”, a anunţat, joi, pe Facebook, Mihai Fifor.

Aceasta a precizat că s-a discutat în principal despre propunerea ca şefii din Poliţie să aibă un mandat limitat.

”Rămân deschis la continuarea dialogului cu reprezentanţii sindicatelor şi încurajez şi cetăţenii să consulte proiectul nostru, care se află deja pe site-ul MAI, şi să ne trimită propuneri. Consider că este în interesul nostru al tuturor să avem o Lege clară care să permită eficientizarea activităţii poliţiştilor, de la cel din stradă până la cel care ia deciziile, iar o astfel de Lege se poate face discutând toate propunerile şi alegând cele mai bune soluţii pe termen lung”, a mai transmis Fifor.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.