Inspectoratele pentru situaţii din judeţele Harghita, Alba şi Neamţ au emis, sâmbătă, mesaje de avertizare a populaţiei după ce animale sălbatice şi-au făcut apariţia în localităţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În judeţul Prahova, un urs a fost văzut, sâmbătă, în oraşul Slănic. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a emis mesaje de avertizare prin care recomandă populaţiei prudenţă. Vineri, autorităţile din Prahova au emis un mesaj Ro-Alert care semnala prezenţa unui urs în oraşul Comarnic. 
Şi în judeţul Alba a fost emis mesaj de avertizare a populaţiei, sâmbătă, după un urs şi-a făcut apariţia în localitatea Câmpeni, în zona Poduri. 
În Harghita, în cursul nopţii, a fost semnalată prezenţa unei ursoaice cu trei pui, în comuna Dealu. Şi în acest caz autorităţile au transmis mesaj de avertizare Ro-Alert.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.